за фирми

Как е възможно клуб по езда да бъде полезен на фирми?
Първото нещо, което хората мислят в това отношение, е тиймбилдинг. Да, ние го предлагаме. Но ние предлагаме много повече... 

Mobirise

Място за организиране на събития

Искате да привлечете (потенциални) клиенти с някои специални дейности? Или желаете да проведете годишната си среща на едно различно място? Или искате да изненадате своите служители или клиенти?

Имаме много възможности. Разполагаме с прекрасно място, напълно оборудвано кафене с малък екран за презентации, а разполагаме и с напълно оборудван апартамент с климатик, който може да се използва като самостоятелна заседателна зала.

Свържете се с нас, за да обсъдим всички възможности.

Mobirise

Обучение за лидерство

Това е нещо повече от тиймбилдинг (за тиймбилдинг, погледнете по-нататък). Ние използваме широко приетия метод на учене чрез преживяване. Самата идея е споменавана още от Аристотел, но установяването и като образователен подход започва едва в края на 20-ти век. Тя се определя като "обучение чрез преживяване”
Обучението чрез преживяване има изключителни предимства. То има добър ефект, само когато учениците имат желание да попиват знанието. По принцип, методът на обучение, изисква да бъде зададена посоката на учащите.

Ние като треньори няма да покажем тази посока. Ние оставяме обучаващите се сами да намерят посоката. Именно начинът на действие и реакция на конете ни помага да постигнем това.

Ние не казваме на хората какво трябва да правят или мислят. Оставяме ги да разберат сами. Ние просто улесняваме процеса, подпомагани от нашите коне. В нашите лидерски курсове участниците много често откриват неща за себе си, които никога не са знаели.

А знанието дава сила. В този случай силата да се превърнеш в по-добър лидер. Разбира се, ключов е и 30-годишния опит на нашия собственик като лидер на водещи компании и управление на хора. Коучингът с помощта на коне е вече широко разпространен в Холандия и Белгия, доказващ своята стойност всеки ден.
За тези лидерски курсове не са необходими умения за конна езда. Ние не яздим коне. Тези курсове са комбинация от теория, практически психологически игри и коучинг с коне на нашия манеж.

Mobirise

Тиймбилдинг

Търсите забавна дейност, която ще помогне на хората от екипа ви да се разбират един с друг? Предлагаме различни възможности за тиймбилдинг, като не е нужно непременно хората да се качват на коне. Но ако сте избрали езда, възможно е, разбира се.

Ние провеждаме нашите тиймбилдинги, като следваме изискванията на фирмата организатор.
Не сме зависими от метеорологичните условия. В случай на лошо време, разполагаме с напълно оборудвано кафене и закрит манеж, където можем да проведем мероприятието.

Свържете се с нас, за да обсъдим всички възможности, които предлагаме.

Page was started with Mobirise