Специални услуги

В този случай, със "специални" ние означаваме специалните неща, които правим, но в същото време и нещата, които правим за "специалните хора". Имаме дейности, които един човек може би няма веднага да свърже с клуб по конна езда.


Мечтаете ли да пренощувате в сърцето на работеща конна база? Това е вашата възможност. Отдаваме под наем апартамента, разположен на първия етаж на клуба. С отделен вход, който гарантира вашeто уединение. Но ако желаете, можете да вземете участие в ежедневните дейности на базата. Разбира се, конната езда е една от възможностите, но да прекарате време с конете в падоците, почистването на конете, ежедневната грижа за тях, разходките, карането на велосипеди, всичко, за което сте мечтали, е възможно. Просто разгледайте тук, за да добиете представа за апартамента.


Конете са специални животни и могат да бъдат много повече, отколкото просто животни за езда. Например, доказано е, че конете имат изключително добър ефект върху аутистите. Хората с увреждания или хората с умствени недостатъци показват много добри резултати след контакт с коне. Конете притежават тази "магия". Те са наистина чисти в своята същност. Те не задават въпроси, не съдят. Първо и преди всичко те "са". В много случаи, този факт наистина освобождава и отваря цяла гама от възможности. Разгледайте нашата секция "хипотерапия" или последвайте този линк.

Работим и търсим постоянно нови неща, които можем да предложим. Ние правим нещо, само когато сме сигурни, че това, което предлагаме, е с наистина добро качество. Там, където нямаме знания или опит, ние се опитваме да се учим от (или да привличаме) хора, които могат да ни помогнат да предложим качествена услуга.

В момента започваме организиране на сеанси по йога за ездачи и йога на кон. А имаме и още много идеи. И планираме да ги реализираме една по една. Ако ви е хрумнало нещо интересно, изпратете ни съобщение. Свържете се с нас чрез имейл, Facebook, Twitter, обадете ни се или ни посетете, за да обсъдим вашата идея.


Designed with Mobirise ‌

Free HTML5 Builder