За физически лица

Take a look at the activities we have for each and everybody

Mobirise

Уроци по конна езда

В нашия закрит манеж можете да получите индивидуални уроци по езда, или да вземете участие в групови занимания.
Твърде е горещо? Не е проблем - когато температурите станат прекалено високи, охлаждаме манежа с водна мъгла. Ние правим това предимно заради нашите коне, но познайте какво -ездачите, разбира се, също се възползват от него :-)
Ние обучаваме ездачи на всякакви нива, така че независимо дали вече имате опит, или никога преди не сте се качвали на кон, ще се погрижим да се забавлявате с нас. 

Mobirise

Разходки 

Ако просто яздене "в кръг" в манежа не е наистина това, което търсите, тогава можем да ви предложим разходка в гората. Разходката е достъпна за ездачи с всякакво ниво на опит. В зависимост от нивото, ние ограничаваме броя на хората. Винаги сме сигурни, че не смесваме твърде различни нива, за да избегнем ситуация, в която например по-опитен ездач, трябва да изчаква напълно начинаещ или още по-лошо - когато напълно начинаещ трябва да управлява кон, който следва по-опитни ездачи. Дори тези, които никога не са се качвали на кон, могат да се включат в тези разходки. Защото винаги имаме възможност инструктор да води коня пеша. По този начин, наистина всеки може да се наслади на ездата сред природата. 

Mobirise

Рождени дни

Търсите място, където да отпразнувате рождения си ден или друг повод? Ние сме идеалното място за това. Комбинация от торта и парти в нашето кафене и конна езда или игри навън ... какво още бихте желали? И в случай на лошо време всички дейности могат да се извършват вътре, защото имаме нашия закрит манеж, разбира се.

Mobirise

Фотосесия по специални поводи

Търсите място за сватбена фотосесия? Или снимки по друг повод? Можем да предложим различни неща.

Просто се свържете с нас, за да обсъдим всички възможности. 

Mobirise

Подарък за близки хора

Търсите подарък за рожден ден или специален повод? Омръзнало ви е да купувате отново едно и също? Защо не си купите ваучер за урок по езда или разходка в природата? Или дори нощувка (или част от сумата за нощувка) в нашия апартамент в конната база?

Или да получите красив ваучер в хубава опаковка, а можем да направим и нещо специално.

Просто се свържете с нас, за да видите всички възможности. 

Mobirise

Нощувка в нашия апартамент

Предлагаме Ви възможност да отседнете в нашата конна база. Ние разполагаме с прекрасен и напълно оборудван апартамент, където можете да останете, без да се притеснявате от никого. Но в същото време можете да живеете "в" нашия клуб по конна езда.

Желаете романтичен уикенд за двама? Или сте група приятели, които биха искали да прекарат един-два дни заедно, далеч от шума на града, с конна езда. Шест души могат спокойно да се настанят в апартамента ни.

Свържете се с нас, за да видите какви са възможностите. 

Created with Mobirise site builder