Voor bedrijven

Wat kan een manège nu betekenen voor een bedrijf?
Het eerste waar men dan aan denkt zijn teambuildings. En ja, deze doen we ook.

Maar, er is meer. Kijk meer even hieronder. 

Mobirise

Event locatie

Wil je je - al of niet potentiële klanten - vergasten op iets "out of the box"? Of wil je je jaarlijkse vergadering eindelijk eens ergens anders houden dan opnieuw in diezelfde vergaderzaal binnen je eigen bedrijf?
Of wil je je medewerkers of klanten eens verrassen? 

We hebben een hele resem mogelijkheden. Bij ons is het gezellig vertoeven in een niet zo gewone omgeving, maar waar het wel prettig vertoeven is. We hebben een volledig ingerichte cafetaria met een klein presentatiescherm, maar we kunnen jullie ook een volledig ingericht apartement ter beschikking stellen dat ook kan gebruikt worden als een privé vergaderzaal. 

Neem gewoon even contact op om de mogelijheden te bespreken.

Mobirise

Leiderschap Training (Equine Assisted Coaching)

Hier spreken we over meer dan een gewone teambuilding (zie hiernaast voor teambuildings). In deze leiderschap trainingen maken we gebruik van de experiëntiële leermethode. De wortels van deze methode zijn terug te leiden tot Aristoteles, maar als een echt duidelijk omlijnde onderwijsmethode vond het zijn ingang op het einde van de 20e eeuw. Het wordt algemeen gedefineerd als "leren door na te denken over wat je doet" 

De exeriëntiële leermethode heeft belangrijke voordelen tegenover vele ander methodes. Iets leren gaat pas vlot als de leerling echt de wil heeft om de opgedane kennis te absorberen. Het is dan ook nodig voor experiëntieel leren dat de leerling een bepaalde richting uit gaat.

Wij, als coaches, gaan deze richting niet aanwijzen of opleggen. We helpen de cursisten er vooral bij om hen deze richting zélf te laten vinden. En het is de manier waarop een paard ageert en reageert dat ons helpt dit te bereiken. 

Wij vertellen de cursisten niet wat ze moeten denken of doen. We laten hen dit zelf uitvissen. We faciliteren dit proces vooral en wel met de hulp van onze paarden.  Tijdens onze leiderschap cursussen ontdekken cursisten vaak dingen die ze nog niet van zichzelf wisten. 

Kennis geeft kracht. In dit geval de kracht om een betere leider te worden. Buiten de natuurlijke wijze waarop onze paarden ons helpen de cursisten het juiste doel te laten bereiken, maken we uiteraard ook gebruik van de meer dan 30 jaar ervaring die onze zaakvoerder heeft in het leiden van medewerkers. Equine Assisted Coachings of coachen met behulp van paarden is al een hele tijd goed ingeburgerd in Nederland en België waar het elke dag opnieuw zijn waarde bewijst. 

Voor deze cursus is absoluut geen ervaring met paardrijden nodig. We rijden trouwens ook niet met paarden in deze cursus. Het is een combinatie van theorie, praktische psychologische spellen en coachings in onze overdekte piste met behulp van onze paarden.

Mobirise

Teambuildings

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die het teamgevoel stimuleert? We hebben diverse mogelijkheden qua teambuilding. Je moet niet noodzakelijk op een paard gaan zitten voor deze activiteiten. Zij die het willen, kunnen uiteraard wel te paard een aantal dingen doen. 

We maken onze teambuildings op maat van het bedrijf. Dus, aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren om na te gaan wat allemaal mogelijk is.

We zijn niet van het weer afhankelijk. In geval van slecht weer, zijn er onze volledig uitgeruste cafetaria en onze overdekte piste waar we alle activiteiten kunnen laten doorgaan.

Neem gewoon even contact op met ons om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Designed with Mobirise web template