Speciaal

Met "speciaal" bedoelen we in dit geval zowel de speciale dingen die we doen als de dingen die we doen voor "speciale mensen". Een aantal van de activiteiten die we organizeren zullen niet vanzelf met een manege geassocieerd worden...


Zou je wel eens op een werkende manege willen verblijven? Wel, dit is je kans. We verhuren ons appartement, dat zich op de eerste verdieping van onze manege bevindt. De aparte ingang verzekert je van alle privacy. Als je wil kan je deelnemen aan onze dagelijkse activiteiten met paarden. Paardrijden is dus vanzelfsprekend een optie, maar ook gewoon de paarden in de weide of de boxen borstelen, met onze hond gaan wandelen, stallen poetsen, wandelingen maken, fietstochtjes maken, zowat alles waar je maar kan aan denken kan mogelijk gemaakt worden. Kijk HIER voor een impressie van ons appartement.


Paarden zijn zeer speciale dieren en zijn zoveel meer dan alleen maar dieren waar we kunnen op rijden. Zo is bijvoorbeeld bewezen dat paarden een zeer positief effect uitoefenen op mensen met autisme. En mensen met mentale of lichamelijke beperkingen hebben ook vaak veel baat bij contact met paarden. Paarden bezitten een soort "magie". Ze zijn werkelijk nog puur in wat en hoe ze zijn. Ze stellen geen vragen, ze veroordelen niet. In eerste geval "zijn" ze. Vaak is dit gegeven op zich al bevrijdend en opent het een hele resem aan mogelijkheden. Neem maar eens een kijkje in ons stukje "hippotherapie" of volg deze link

We kijken voortdurende uit naar nieuwe dingen die we kunnen aanbieden. We beginnen wel pas maar aan iets als we zeker zijn dat we een hoogstaande kwaliteit kunnen aanbieden. Daar waar we voelen dat het ons aan kennis of ervaring ontbreekt proberen we te leren van experts of trekken we mensen met ervaring aan die ons die kwaliteit kunnen helpen waarborgen. 

Op dit ogenblik zijn we bijvoorbeeld yoga op en naast het paard aan het opstarten. En we hebben nog zoveel ideeën. We plannen om ze één voor één te realizeren in de toekomst. Heb jij een idee wat we nog zouden kunnen organizeren, stuur ons dan een berichtje. Contacteer ons via email, Facebook, Twitter of geef ons een belletje of kom naar ons toe ter plekke en vertel ons vje idee.

Site was built with Mobirise