Onze Contactgegevens

Adres:

Ulitsa 34 nummer 13 in 9151 Kichevo
(Ulitsa 34-ta N° 13. Kichevo / Varna)
Kichevo is een klein dorp aan de buitenzijde van Varna. Het ligt met de wagen op een 15-tal minuutjes van het centrum van Varna.

Je kan ons makkelijk per auto of per bus bereiken (er stoppen bussen in het centrum van het dorp op maar een paar minuutjes afstand te voet van onze manège). Je kan natuurlijk ook een taxi nemen om tot bij ons te komen. Heb je hulp nodig om tot bij ons te geraken, neem contact op met ons en we helpen je wel verder. (Telefonisch kunnen we je niet direct in het Nederlands verder helpen, maar wel in het Engels en Bulgaars natuurlijk :-) Per email kunnen we je ook in het Nederlands van dienst zijn.) 

Al op de hoofdbaan tussen Varna en Aksakovo, zal je als je Kichevo binnenrijdt de oranje pijlen zien die naar onze club wijzen.

Openingsuren:

Dinsdag tot zondag van 10.00 to 20.00
Wekelijkse rustdag : Maandag 
In de zomerperiode zijn we vaak (of zelfs meestal) ook op maandag open.

Voor al onze activiteiten moet je wel op voorhand reserveren. Als je gewoon naar onze manège komt zonder te reserveren, dan loop je het risico dat we je niet zullen kunnen helpen. Je kan natuurlijk altijd wat bij ons rondkijken en iets drinken, dàt is geen probleem, daarvoor heb je geen reservatie nodig :-)
Maar de boodschap als je iets qua paardrijden wil doen : neem op voorhand even contact op met ons, bij voorkeur per email. (we antwoorden meestal binnen de paar uren in het Engels, in het Nederlands kàn het ietsjes langer duren, maar ook daar mag je binnen de 24uur antwoord verwachten).

E-mail:

office at horseclubvarna.com
(en natuurlijk weet je dat je de "at" hierboven moet vervangen door "@")

Telefoon:

+359 899 360 651
Met een Bulgaarse telefoon : 0899 360 651

Designed with Mobirise - Read more