Voor particulieren

Hieronder kan je bekijken welke diensten we aanbieden aan iedereen en alleman

Mobirise

Paardrijlessen

Je kan privé lessen of groepslessen nemen die doorgaan in onze overdekte piste. Te warm buiten? Geen probleem. Wanneer de temperaturen de pan uitswingen koelen we de piste af door een mistnevel te maken. We doen dit in eerste instantie met het welzijn van onze paarden in gedachten, maar natuurlijk hebben de ruiters daar dan ook de voordelen van :-)
We geven aan alle niveaus van ruiters les. Dus of je nu een ervaren ruiter bent, dan wel een absolute beginner die misschien nog nooit een paard van dichtbij zag, bij ons zal je altijd een aangename tijd kunnen doorbrengen.

Mobirise

Buitenwandelingen

Als "enkel rijden in circeltjes in de piste" niks voor jou is, dan hebben we voor jou onze buitenwandelingen. Ook deze zijn voor iedereen toegankelijk, onafhankelijk van je ervaring. Afhankelijk van het ervaringsniveau van de deelnemers zullen we wel het aantal ruiters limiteren. We vergewissen ons er ook altijd van om geen verschillende niveaus aan ervaring met elkaar te mixen. Dit dient om te voorkomen dat een meer ervaren ruiter alsmaar moet wachten op een beginnende ruiter, of, veel slechter, dat een beginnende ruiter zich moet vastklampen aan zijn of haar paard, omdat het het paard dat door een meer ervaren ruiter wordt bereden wil volgen. Zelfs mensen die nog nooit een paard van dichtbij zagen kunnen mee op onze buitenritten. Daarom hebben we zelfs altijd ook de mogelijkheid dat één van onze instructeurs het paard aan de lijn houdt en zelfs dat één van onze instructeurs te voet mee gaat naast je paard. Op deze manier kan echt iedereen van een buitenrit genieten.

Mobirise

Verjaardagsfeestjes

Ben je op zoek naar een plaats waar je een verjaardagsfeestje voor je oogappel kan organizeren, of een feestje voor een andere gelegenheid? Wij bieden de perfecte locatie voor heel wat dingen.
Een combinatie van cake en een (kinderfeestje)...
Paardrijden of spelletjes met en/of op paarden of wat andere spelletjes buiten op het grasveld voor onze manege... Wat wil je nog meer? En valt het weer onverwachts tegen, dan kunnen we alle activiteiten binnen laten doorgaan, want onze overdekte piste (en volledig uitgeruste cafetaria) bieden heel wat mogelijkheden. 

Mobirise

Fotoshoots voor speciale gelegenheden

Nog op zoek naar een locatie om bijvoorbeeld je huwelijksfoto's te nemen? Of een fotoshoot voor een andere gelegenheid? Ook hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden. 

Neem gewoon even contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. 

Mobirise

Cadeau voor een geliefde

Ben je op zoek naar een cadeau voor de één of andere gelegenheid? Ben je het beu telkens opnieuw hetzelfde te kopen? Waarom niet eens een cadeaubon kopen waarmee de persoon die de bon ontvangt dan een les kan nemen, of op buitenwandeling gaan. De bon kan zelfs als kortingsbon op een verblijf in ons appartement boven de club worden gebruikt. 

Ofwel kan jij de bon mooi inpakken, maar we kunnen ook de bon voor jou verpakken, of er zelfs iets specialers van maken dan gewoon "een bon". 

Meer weten van wat mogelijk is? Neem dan gewoon contact op met ons.

Mobirise

een (korte) vakantie in ons appartement

We bieden je nu ook de mogelijkheid om IN onze manege te verblijven. We hebben een leuk en volledig ingericht appartement ter beschikking waar je in volledige rust kan verblijven. Uiteraard word je daar door niemand gestoord, maar tezelfdertijd heb je wel de mogelijkheid om "in" onze club te verblijven. 

Dus, heb je nood aan een romantisch weekendje voor jullie twee. Of wil je met een groepje vrienden even de stad uitvluchten en (al of niet) wat paardrijden? Waar wacht je nog op. Tot zes mensen kunnen makkelijk slapen in ons appartement.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Page was designed with Mobirise website templates